Mobiliteit als sector tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte

In deze uitzonderlijke tijd kiest beursorganisator ExpoProof ervoor om Mobiliteit als aparte sector toe te voegen aan Vakbeurs Openbare Ruimte. Deze vindt plaats op 2-3 december 2020 in hallen 3 en 4 van Jaarbeurs met een corona-veilig STAY & GO concept. De oorspronkelijk geplande editie van Vakbeurs Mobiliteit, op 25 november 2020 in Expo Houten, komt hiermee te vervallen.

Vanwege covid-19 was de beursorganisatie al in een eerder stadium genoodzaakt om de oorspronkelijk voor eind september geplande editie van Vakbeurs Openbare Ruimte te verplaatsen naar december 2020. Daarmee zouden beide vakbeurzen binnen een week na elkaar hebben plaatsgevonden. In een tijd waarin met name beursorganisatoren een grote verantwoordelijkheid hebben bij het vinden van een subtiele balans tussen gezondheid enerzijds en economisch belang anderzijds, wil ExpoProof zich volledig kunnen focussen op één evenement.

Het thema mobiliteit richt zich als speciale sector op 2-3 december tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte onder meer op de uitdaging om steden toegankelijk en bereikbaar te houden. Inmiddels hebben al meer dan twintig bedrijven een stand in de mobiliteitssector op de beursvloer geboekt.

Voor meer informatie en het aanvragen van een toegangskaart om te bezoeken kunnen geïnteresseerden terecht op de website www.openbareruimtestayandgo.nl.


x

Editie 2021