Deelname & tarieven

Eindelijk elkaar weer in het echt zien

Na een periode van digitaal contact op afstand via beeldschermen is het heerlijk om elkaar weer in levenden lijve te kunnen zien en spreken.

Met sfeervolle en slimme aanpassingen op de beursvloer en extra hygiënische voorzieningen ontvangt u op woensdag en donderdag 2-3 december tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte STAY & GO uw bezoekers in een veilige, maar vooral ook gezellige omgeving!

De 3 voordelen van STAY & GO

1. Veilig face-to-face ontmoeten
Er gaat niks boven een fysieke ontmoeting met klanten en relaties. Dankzij de slimme maatregelen van STAY & GO is dat weer mogelijk. Presenteer uw producten en diensten weer in een live setting, en kom direct in contact met uw doelgroep.

2. No cure, 'low' pay
In deze tijd is helaas niets zeker. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het reserveren van een stand een lastige overweging kan zijn. Als u bij onze STAY & GO vakbeurzen een stand boekt en de beurs gaat vanwege covid-19 niet door dan vervallen uw deelnamekosten en betaalt u als exposant alleen een kleine vaste bijdrage van € 95,-.

3. Zuivere bezoekersdoelgroep
Er wordt een aangepast toegangsbeleid gehanteerd. Uitsluitend bezoekers die werkzaam zijn bij de overheid en andere bezoekers die behoren tot de doelgroep afnemers (landschapsarchitecten, ontwerpers, etc.) krijgen toegang. Natuurlijk kunt u als exposant zelf ook contacten uitnodigen.

Uiteraard blijven wij afhankelijk van de richtlijnen vanwege de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursdeelname van belang zijn, berichten wij u daarover.

Alles voor openbare ruimte, verdeeld over 8 sectoren

Vakbeurs Openbare Ruimte is de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland. De beursvloer biedt een allesomvattend aanbod en hanteert de volgende 8 sectoren: Licht, Groen, Straatmeubilair, Sport - Spel & Recreatie, Bestrating, Bouw & Infra, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer.

Gemeentelijke bezoekers uit heel Nederland

Beursbezoekers komen uit heel Nederland en hebben grotendeels een ambtelijke functie, bijvoorbeeld als beleidsmaker of adviseur bij een provincie of gemeente.

Op de beurs bereikt u tevens veel ingenieurs- en adviesbureaus, beheerders, landschapsontwerpers, stedenbouwkundigen en aannemers.

Op de kaart ziet u in groen de gemeenten waar bezoekers van Vakbeurs Openbare Ruimte vandaan komen.

Deelnemen in 2020

Voor €1.950 kunt u al deelnemen als exposant. Heeft u interesse? Reserveer dan hier uw stand. Wilt u liever eerst meer weten over de mogelijkheden, vul dan het formulier informatieaanvraag in of neem contact op met Sjoerd Veldboer:

Contact

Sjoerd VeldboerExpoProof

Enthousiast, persoonlijk en no-nonsense. Sjoerd weet als geen ander hoe standhouders het meeste uit hun beursdeelname kunnen halen. Benieuwd of uw organisatie matcht met de beurs? Hij kan het u vertellen.

De beurs staat in de sector echt bekend als dé beurs waar je geweest moet zijn. De beurs heeft écht een naam opgebouwd. Die bekendheid en de associaties die erbij horen zorgen ervoor dat je altijd aanwezig wilt zijn als standhouder. Je ontmoet hierdoor altijd bestaande klanten in de sector, maar weet ook zeker dat je mensen kunt treffen die potentie hebben om klant te worden.

Exposant editie 2019

x

Editie 2021