Waarom bezoeken

Stay & Go: veilig netwerken

Dankzij een slim concept met Stay Safe en Go Easy zones bezoekt u op 2-3 december 2020 veilig maar in een sfeervolle omgeving de Vakbeurs Openbare Ruimte.

In de zwarte zones kunt u elkaar in een ruime opzet rustig en veilig spreken. Via de groene paden loopt u veilig over de beursvloer.

Uiteraard blijven wij afhankelijk van de richtlijnen vanwege de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursbezoek van belang zijn, berichten wij u daarover.

Als u het hier niet vindt, vindt u het nergens

De beurs onderscheidt zich door het allesomvattende aanbod. Alle denkbare producten en diensten voor openbare ruimte komen aan bod. Klik op de sectoren voor meer informatie: Licht, Groen, Straatmeubilair, Sport - Spel & Recreatie, Bestrating, Bouw & Infra, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer.

Alle innovaties en ontwikkelingen bij elkaar

Zie de nieuwste producten, ontdek slimme innovaties en ontmoet elkaar in levende lijve. Alle belangrijke marktpartijen praten u helemaal bij. U bespaart dus een hoop zoekwerk en losse afspraken.

Lezingen

Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij actuele praktijkgerichte lezingen over uiteenlopende thema's en vraagstukken, gegeven door professionals uit het vakgebied. Zo leert u alles over de laatste trends en ontwikkelingen.

Volledig verzorgd

Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis. Er wordt de hele dag kosteloos koffie, thee en fris geserveerd. Jaarbeurs is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Zicht krijgen op ontwikkelingen. In 'korte tijd' veel zien. Prima gelegenheid om laagdrempelig gesprekken aan te gaan.

Bezoeker editie 2019

Alle producten en diensten onder één dak. Een prettige locatie en sfeer om te netwerken.

Bezoeker editie 2019

x

Editie 2021