OBB speelruimte specialisten

"De stad is onze speelruimte, BOSS* ons vakgebied: Uitdagend, gevarieerd, circulair, inclusief, biodivers en toekomstbestendig. "

* BOSS = Bewegen, Ontmoeten, Spelen en Sporten in de openbare ruimte

Daarom organiseren wij 2 februari 2021 om 15:30 uur de gratis webbijeenkomst Indicator Circulaire speelruimte© via deze link kan u gratis deelnemen of download hier het agenda-item (*.ics).

Voor iedereen die circulair aan de slag wil met haar speelruimte, legt Elske Oost in 15 minuten de basisprincipes uit van circulaire speelruimte en welke strategieën daarbij te hanteren. Het vertrekpunt hierbij is Nederland circulair in 2050. Dat is onze gezamenlijke missie!

Daarna laat Arjan Vreugdenhil in vogelvlucht de indicatoren binnen de strategieën zien en legt van enkele ervan uit hoe deze toe te passen of interpreteren in een project. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

Deelnemers aan deze webbijeenkomst krijgen korting van € 75 euro op het eerste indicatoradviesgesprek* over hun circulaire project. Een normaal indicatoradviesgesprek duurt een uur. In dit uur leggen we de 50 indicatoren samen langs het project. Daarna ontvang de deelnemer de 50 indicatoren per mail plus de officiële OBB genummerde stempel Indicator Circulaire speelruimte© voor plaatsing op het project zodat precies gezien kan worden in welke strategieën in het betreffende project is geïnvesteerd. Het verkrijgen van gesprek, indicatoren en gewaarmerkte stempel kost 250 euro exclusief btw.

Contact

Elske en Arjan
Elske en Arjan
E. info@obb-ingenieurs.nl
T. 0570-616005

Standnummer

1.84

Sectoren

Sport - Spel & Recreatie


x

Editie 2021