Actiflow

Actiflow is expert in fluid dynamics. Onze bouwfysica adviseurs adviseren architecten, ontwikkelaars, gemeenten en ingenieurs over luchtstroming in en rond gebouwen, om het comfort, de veiligheid en de duurzaamheid van een gebouw en zijn omgeving te verbeteren. Onze projecten variëren van bouwcomponenten, specifieke ruimtes, grote productiehallen, complete gebouwen tot stedelijke gebieden en hele steden.

Onze aanpak
Onze expertise is in verschillende fasen van het ontwerp- en bouwproces in te zetten, maar in een vroeg stadium is onze impact het grootst.
Wij ontvangen van u een 3D CAD-model van bijvoorbeeld een (nieuw) gebouw, kamer, parkeerterrein, HVAC-systeem, enz. Als dit niet beschikbaar is, maken wij zelf aan de hand van 2D-tekeningen of andere informatie een 3D-model.

Op basis van de eerste simulatieresultaten geven we mogelijke problemen aan en stellen we oplossingen voor. Samen met u bespreken we vervolgens welke daarvan praktisch haalbaar zijn en welke vervolgsimulaties deze oplossingen kunnen valideren. Het uiteindelijke resultaat is een oplossing die voldoet aan alle eisen en normen, en die acceptabel is voor alle belanghebbenden.

Standnummer

8.09

Sectoren

Advies & Beheer


  • Stay Safe & Go Easy

    Weer veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

x

NIEUW: wat is STAY & GO?