Tvilight

Tvilight is Europees marktleider op het gebied van slimme verlichtingsoplossingen in de openbare ruimte, met als kerncompetentie ICT. Wij zijn specialist op het gebied van draadloze statische en dynamische dimmingsoplossingen, sensoren, lichtmanagement-software en open systeemintegratie met software en hardware van derden.

Tvilight produkten geven aan gemeenten en industrieën volledig inzicht en sturing op hun verlichtingsareaal en zorgen voor energiebesparingen, vergrote burgerveiligheid en optimalisatie van (voorspellend) onderhoud. Wij werken op basis van open standaarden (API, Talq 2.0, D4i, Zhaga, NEMA), zodat modulair, end-to-end de gewenste Smart City kan oplossing kan worden gerealiseerd.

We beheren meer dan 70.000 individueel connected slimme straatverlichting voor 500+ projecten in meer dan 20 landen, waaronder iconische steden en openbare infrastructuur zoals Texel, Helmond,Dortmund, Düren, Nederlandse Spoorwegen, Londen, Seoul, Jaipur en de haven van Oman, om er slechts een aantal te noemen.

Klaar om een stap naar Smart City te maken? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Simone Vermoolen
E. s.vermoolen@tvilight.com
T. +31 6 11298893
x

Editie 2021