Tree-O-Logic

Tree-O-Logic is een onafhankelijk boomtechnisch onderzoek- & adviesbureau. Onze specialiteiten variëren van inventarisatie en boomveilighedscontrole (VTA) tot en met onderzoek naar groeiplaats en verplantbaarheid van bomen. Daarnaast worden er boom effect analyses (BEA's), waardebepalingen en boomtaxaties uitgevoerd. Tree-O-Logic ondersteunt en helpt met het opzetten en uitvoeren van efficiënt beheer én ondersteuning bij specifieke vraagstukken.

Al deze specialiteiten worden uitgevoerd door daarvoor opgeleide en gecertificeerde onderzoekers en adviseurs, waaronder Boomveiligheidscontroleurs/inspecteurs, European Treeworkers, European Tree Technicians, Data & Gis specialisten. Zij hebben een praktische achtergrond, waardoor er een optimale vertaalslag wordt gemaakt van praktijk naar theorie en andersom. Kortom: gedegen kennis en onderzoek wat leidt tot een duidelijke conclusie en een helder advies! Dat is de meerwaarde van Tree-O-Logic.

Verder heeft Tree-o-logic dé oplossing voor het beheren, analyseren en presenteren van data uit boombeheersystemen: Treedash® ! Treedash® presenteert uw data in de vorm van een digitale kaart en handige filters of diagrammen. Als u bijvoorbeeld wilt weten welke bomen onderhoud behoeven en waar ze staan, dan klikt u simpelweg de relevante zoekcriteria aan in het dashboard. Treedash® doet de rest, toont u de meest urgente bomen op de kaart en in getallen, en levert desgewenst ook de bestekraming om dit werk te laten doen. Handig bij het aanvragen van offertes!

Standnummer

7.50

Sectoren

Groen

Advies & Beheer


x

Editie 2021