Natural Plastics International

Voor een duurzaam groenbeleid van overheden is het gebruik van schone producten gemaakt uit reststromen essentieel. Er is een direct verband tussen het gebruiken van groene producten en de invloed op de klimaatverandering en biodiversiteit.

Het is duidelijk: het belang van het gebruik van producten die geen schade achterlaten in het groen kan nauwelijks overschat worden. Natural Plastics International is uw partner bij uitstek als het gaat om professioneel ontwikkelen en gebruik van deze producten. Wij hebben een uitgebreide portfolio plus netwerk om een bijdrage te kunnen leveren aan uw duurzame doelstellingen.

Onze zelf ontwikkelde biobased producten voldoen aan diverse Sustainable Development Goals zoals onze biologisch afbreekbare boomkluitverankeringen, onze biologisch afbreekbare drainage en gietranden of ons biobased wegmeubilair

Een nieuw ontwikkeld product waarmee u voldoet aan maar liefst 12 Sustainable Development Goals is het 100% biobased BioSeal Pavement waarmee u op heel simpele onkruidgroei kunt voorkomen tussen uw bestratingsvoegen. Bijvoorbeeld in goten, bij lichtmasten, verkeerspalen, lichtmasten en langs bebouwing kunt u hier uw voordeel mee doen.

Methode Magneet,

Bij het invoeren en gebruik van verbeterde producten en werkwijzen in uw organisatie is het verzorgen van draagkracht een zeer belangrijke stap. Het succesvol invoeren van innovaties wordt bepaald door 75% sociale en 25% technische innovatie. Natural Plastics is co-creator van de bewezen methode Magneet, een doordacht 4 stappenplan om door middel van sociale innovatie in uw organisatie de natuurlijke drempels tegen weerstand grotendeels weg te nemen. Wilt u versneld de verduurzaming in uw projecten realiseren, de methode Magneet is daar uitermate geschikt voor.

Circulaire grond©
Grondverbetering gaat vaak gepaard met grond keuren, waarde bepalen, afvoeren en storten en vervangen door bomengrond, bomenzand en/of plantsoenengrond.
Natural Plastics kan door middel van een uitgedokterd 4 stappenplan uw grond biobased opwaarderen tot een ideaal groeimedium voor de boom of struik die u wilt gaan planten. Hiermee voorkomt u een boel transportbewegingen, krijgt u maatwerk voor uw te planten groen en realiseert u een flinke bezuiniging, CO2-reductie en vermindering van transportbewegingen op uw project.

x

Editie 2021