Mapei

Geef kleur aan de openbare ruimte
Een coating die snel uithardt, ook bij lagere temperaturen. Dat is wat Mapei's Mapecoat TNS systemen uitermate geschikt maakt voor de openbare ruimte in Nederland. De Mapecoat TNS systemen zijn bovendien antislip, krasvast en makkelijk te reinigen, waardoor bijvoorbeeld speelplaatsen, fietspaden, wandelpaden en pleinen duurzaam beschermd worden. Van okergeel tot poederroze, de coatingsystemen zijn maar liefst in 36 standaardkleuren leverbaar. En dat niet alleen; andere kleuren zijn op aanvraag ook mogelijk. Met de goed geprijsde Mapecoat TNS systemen van Mapei geef je letterlijk kleur aan de openbare ruimte.

Mapecoat TNS systemen
De Mapecoat TNS systemen zijn geschikt voor het beschermen, anti-slip maken en kleuren van speelplaatsen, fietspaden, pleinen, wandelpaden, oversteekplaatsen, wegmarkeringen, parkeerplaatsen, stadiontribunes, trappen en galerijen. Naast coatings voor de openbare ruimte bevat de Mapecoat TNS range ook coatings voor sportoppervlakken, als tennisbanen en multi-sport terreinen. Deze voldoen aan alle sporttechnische eigenschappen die aan een sportoppervlak worden gesteld.

Wil je meer weten over de Mapecoat TNS systemen? Kijk op mapei.com/nl/mapecoattns of neem contact op met onze Product Manager Sport Lines Chris Yperlaan.

Contact

Standnummer

7.74

Website

Sectoren

Sport - Spel & Recreatie

Bouw & Infra


x

Editie 2021