Vectorworks by Design Express

Op zoek naar het beste tekenpakket voor de (openbare) buitenruimte ?

VECTORWORKS LANDSCHAP, de ultieme software voor stedenbouw en landschap.

Dit alles-in-één-programma zal uw workflow vereenvoudigen voor het ontwerpen, het presenteren in 2D, 3D en Virtual Reality, het maken van beplantingsplannen en technische tekeningen. In tegenstelling tot andere software, heeft Vectorworks Landschap de flexibiliteit om uw hele project van begin tot eind of overal in het proces te ondersteunen - met hulpmiddelen die speciaal voor u zijn gemaakt.

SLIMMER WERKEN MET BIM

Het proces van Building Information Modeling geeft u de mogelijkheid om uw ontwerpen te optimaliseren en te delen. Je importeert een GIS, Shape of GBKN bestand, maakt een terreinmodel en berekent het grondverzet en de staat van hoeveelheden. Door het toepassen van Datavisualisatie in je BIM workflow kan je eenvoudig de beschikbare data visualiseren tot een zinvolle informatiebron. Zo kunt u uw ontwerp keuzes inzichtelijk maken voor uw opdrachtgevers.

GOED SAMENWERKEN

Werk eenvoudig samen en deel bestanden met iedereen en overal. We bieden de meest standaard import / export-mogelijkheden die beschikbaar zijn, evenals ondersteuning voor openBIM en IFC en directe koppelingen met AutoCAD, Revit, SketchUp, Rhino, Photoshop, Illustrator en Lumion. En met projectdeling kan uw hele team gelijktijdig aan hetzelfde Vectorworks-bestand werken, zodat ze bij elk project efficiënter kunnen werken.

Standnummer

5.74

Sectoren

Landschapsarchitectuur & Ontwerp


x

Editie 2021